Σεμινάριο επιμόρφωσης υπαλλήλων ΟΤΑ από την Π.Ε.Δ. Δ.Ε Οργάνωση Διαδικασιών Διαχείρισης - Ψηφιακή Διακίνηση Εγγράφων στους Δήμους.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο επιμόρφωσης υπαλλήλων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης ( ΟΤΑ)  που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος (Π.Ε.Δ. Δ.Ε ), στην Πάτρα.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  8 Νοεμβρίου  2018 στην  Πάτρα ( πρώην κτίριο ΕΛΚΕΠΑ )  και το παρακολούθησαν 100 και πλέον υπάλληλοι από όλους τους Δήμους της Αχαΐας και Ηλείας.  

Αντικείμενο του σεμιναρίου ήταν  η επιμόρφωση και η ενημέρωση των υπαλλήλων των Δήμων και των Νομικών τους Προσώπων, των  Π.Ε Αχαΐας και Ηλείας σχετικά με την οργάνωση των διαδικασιών διαχείρισης στα πλαίσια της καθιέρωσης της Ψηφιακής Διακίνησης Εγγράφων στους Δήμους.

Εισηγητές  του  σεμιναρίου  ήταν ο υπεύθυνος της εταιρείας ΦΟΡΟΥΜ –ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ & ΣΥΜΠΟΥΛΕΥΤΙΚΗ κ. Ιωάννης Νικλήτσας, ο κ. Δημήτριος Καραπιπέρης εισηγητής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης για θέματα ψηφιακής διακίνησης εγγράφων και ο κ.Γεώργιος Βιτσάκης υπεύθυνος του υπολογιστικού κέντρου του Πανεπιστημίου Κρήτης

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου υπήρξε μια αναλυτική ενημέρωση εκ μέρους των εισηγητών στα νέα δεδομένα που εισάγονται από τις διατάξεις του Νόμου 4440/2016 ( Ψηφιακή Διακίνηση Εγγράφων στους Δήμους ), ενώ  στην συζήτηση που ακολούθησε απαντήθηκαν μια σειρά κρίσιμων ερωτήσεων εκ μέρους των υπαλλήλων των ΟΤΑ. 

Βρίσκεστε εδώ: Home Δελτία Τύπου Σεμινάριο επιμόρφωσης υπαλλήλων ΟΤΑ από την Π.Ε.Δ. Δ.Ε Οργάνωση Διαδικασιών Διαχείρισης - Ψηφιακή Διακίνηση Εγγράφων στους Δήμους.