Δελτίο Τύπου για το Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ 1-2/12/2016

Ολοκληρώθηκαν χθες ημέρα Πέμπτη 1/12/2016 στην Θεσσαλονίκη οι εργασίες της πρώτης ημέρας του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.).

 

Εκ μέρους της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας, στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετέχει το σύνολο σχεδόν των μελών του Διοικητικού της Συμβουλίου με επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Γεώργιο Παπαναστασίου, Δήμαρχο Αγρινίου.

Κατά την διάρκεια των εργασιών της πρώτης ημέρας του Συνεδρίου, εκτός των χαιρετισμών των επίσημων προσκεκλημένων, πραγματοπιήθηκε η κεντρική ομιλία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών από τον αρμόδιο Υπουργό κ. Παν. Σκουρλέτη, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε η κεντρική εισήγηση της Κ.Ε.Δ.Ε, από τον Πρόεδρό της κ. Γεώργιο Πατούλη.

Επίσης κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας πραγματοποιήθηκαν ουσιαστικές παρεμβάσεις από το σύνολο των επικεφαλής των πολιτικών κομμάτων της χώρας, ενώ οι εργασίες του Συνεδρίου έκλεισαν με μια ειδική τελετή για την συνεισφορά της Εκκλησίας της Ελλάδος στην κρίση που διέρχεται η χώρα μας και οι τοπικές κοινωνίες ιδιαίτερα.

Σήμερα το πρωί οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίζονται με τις εισηγήσεις- παρεμβάσεις των Προέδρων των Π.Ε.Δ. της χώρας. Κατά την διάρκεια αυτής της ενότητας, αναμένεται και η εισήγηση του Προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας κ. Γ. Παπαναστασίου, Δημάρχου Αγρινίου. 

Βρίσκεστε εδώ: Home Δελτία Τύπου Δελτίο Τύπου για το Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ 1-2/12/2016