Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

Ενημερωτική Εκδήλωση στον Δήμο Πύργου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 και ώρα 12.00 μ.μ. η έκτη κατά σειρά ενημερωτική εκδήλωση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας στο Δήμο του Πύργου, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής και λοιπών τοπικών φορέων του Πύργου.  

Η εκδήλωση συντονίστηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κυριαζή Επαμεινώνδα. 

Attachments:
Download this file (Δελτίο Τύπου  - ΠΥΡΓΟΣ_PATH.pdf)Δελτίο Τύπου - ΠΥΡΓΟΣ_PATH.pdf[Δελτίο Τύπου]226 kB

Διαβάστε περισσότερα: Ενημερωτική Εκδήλωση στον Δήμο Πύργου

Ενημερωτική Εκδήλωση στο Δήμο Ήλιδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 και ώρα 12.00 μ.μ.  η ενημερωτική εκδήλωση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας στο Δήμο Ήλιδας, στο υπερσύγχρονο  Συνεδριακό Κέντρο της Αμαλιάδας. 

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν, εκτός από τον Δήμαρχο κ Γ. Λυμπέρη, μέλη του Δ.Σ., αλλά και εκπρόσωποι πλήθους φορέων που εμπλέκονται στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, όπως: εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηλείας, του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου ξενοδόχων Κουρούτας, εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ, εκπρόσωπος ορειβατικού συλλόγου, καθώς και άτομα και στελέχη που εμπλέκονται στον Τουρισμό.

 

Attachments:
Download this file (DT_Hlida.pdf)DT_Hlida.pdf[Δελτίο Τύπου]193 kB

Διαβάστε περισσότερα: Ενημερωτική Εκδήλωση στο Δήμο Ήλιδας

Ενημερωτική Εκδήλωση στο Δήμο Αιγιάλειας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 και ώρα 12.00 μ.μ.  η ενημερωτική εκδήλωση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας στο Δήμο Αιγιάλειας στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου (Αίθουσα «Αλ. Μέγαρης») στο Αίγιο.

Ο κ. Καμπέρος Θεόδωρος, προϊστάμενος  της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας, παρουσίασε τις δράσεις του έργου με τίτλο: «Promoting Area Attractiveness through Hiking and Introducing a Different Touristic Approach (P.A.T.H.)», το οποίο υλοποιείται και χρηματοδοτείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα – Ιταλία 2014 – 2020.   

Attachments:
Download this file (DT_aigio.pdf)DT_aigio.pdf[Δελτίο τύπου]113 kB

Διαβάστε περισσότερα: Ενημερωτική Εκδήλωση στο Δήμο Αιγιάλειας

Ενημερωτική Εκδήλωση στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 και ώρα 12.00 μ.μ. και η δεύτερη  ενημερωτική εκδήλωση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, σε αίθουσα του Δημαρχείου, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής,  τοπικών φορέων του τουρισμού και λοιπών κοινωνικών φορέων. 

Attachments:
Download this file (DT_AOlympia.pdf)DT_AOlympia.pdf[Δελτίο Τύπου]116 kB

Διαβάστε περισσότερα: Ενημερωτική Εκδήλωση στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Ενημερωτική Εκδήλωση στο Δήμο Ανδραβίδας

Με την διοργάνωση ενημερωτικής συνάντησης εργασίας στον Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης και με τον συντονισμό του ίδιου του Δημάρχου κ.Ι Λέντζα ,γραμματέα της Π.Ε.Δ.Δ.Ε.,  ξεκίνησε η υλοποίηση της πρώτης από μια σειρά  δράσεων δημοσιότητας που προβλέπονται στο πρόγραμμα PATH που υλοποιεί η ΠΕΔ.ΔΕ. και αποσκοπεί στην τουριστική ανάπτυξη των Δήμων.

Attachments:
Download this file (DT_Andravida.pdf)DT_Andravida.pdf[ ]176 kB

Διαβάστε περισσότερα: Ενημερωτική Εκδήλωση στο Δήμο Ανδραβίδας

Βρίσκεστε εδώ: Home Προγράμματα P.A.T.H.