Ηλεκτρονική πλατφόρμα...Ποια είναι τα νέα εργαλεία που θα μείνουν από το πρόγραμμα PATH.

Η Ηλεκτρονική πλατφόρμα που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από το πρόγραμμα PATH ,ενταγμένο και χρηματοδοτούμενο  από το Interreg Greece – Italy  είναι ένα σύγχρονο δυναμικό και πολυεπίπεδο μέσο στην διάθεση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Είναι ένα νέο σύγχρονο εργαλείο  όλων των Δήμων της Δυτικής Ελλάδας που στόχο έχει την υποστήριξη τους  στην Τουριστική προβολή παρέχοντας πληροφορίες για τα αξιοθέατα του Δήμου αλλά και προτείνοντας και ολοκληρωμένες τουριστικές διαδρομές μέσα στην περιφέρειά του αλλά και σε διαδημοτικό επίπεδο. Επίσης μέσα από την επιλεκτική χρήση των πληροφοριών από τον επισκέπτη δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσει και θεματικές διαδρομές με βάση τα προσωποποιημένα του ενδιαφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα: Ηλεκτρονική πλατφόρμα...Ποια είναι τα νέα εργαλεία που θα μείνουν από το πρόγραμμα PATH.

Οι μαθητές της Δυτικής Ελλάδας δημιουργούν στα πλαίσια του προγράμματος PATH

Με τρεις μικρές ταινίες που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια υλοποίησης της δράσης του προγράμματος PATH‘’Μαθητικός  Διαγωνισμός’’ ενταγμένης στο interreg Greece-Italy ενίσχυσαν το οπλοστάσιο με τα εργαλεία  για την  Τουριστική τους προβολή οι Δήμοι της Δυτικής Ελλάδας. Η δράση αυτή υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που από κοινού με την Π.Ε.Δ.Δ.Ε. υλοποιούν το σημαντικό αυτό πρόγραμμα για την ενίσχυση της τουριστικής προβολής των δήμων. Η ανταπόκριση των μαθητών παρόλες τις δυσκολίες της χρονικής συγκυρίας ήταν σημαντική και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους μια ευχάριστη έκπληξη. Οι τρείς πρώτες ταινίες είναι :    

Διαβάστε περισσότερα: Οι μαθητές της Δυτικής Ελλάδας δημιουργούν στα πλαίσια του προγράμματος PATH

Τριαντατέσσερεις θεματικές Διαδρομές στους Δήμους της Δυτικής Ελλάδας στην διάθεση των επισκεπτών , μέσα από το πρόγραμμα PATH /Interreg GR-It.

Η Δημιουργία θεματικών Διαδρομών αποτελεί μια σύγχρονη διεθνή πρακτική Τουριστικής Προβολής. Το έργο το οποίο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα PATH /Interreg GR-It  προβλέπει τη δημιουργία θεματικών διαδρομών τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία που θα προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν υγροτόπους, ορεινά μονοπάτια, ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές, μονοπάτια ιδιαίτερου φυσικού κάλους και βιοποικιλότητας. 

Διαβάστε περισσότερα: Τριαντατέσσερεις θεματικές Διαδρομές στους Δήμους της Δυτικής Ελλάδας στην διάθεση των επισκεπτών...

Ενημερωτική Εκδήλωση στον Δήμο Πύργου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 και ώρα 12.00 μ.μ. η έκτη κατά σειρά ενημερωτική εκδήλωση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας στο Δήμο του Πύργου, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής και λοιπών τοπικών φορέων του Πύργου.  

Η εκδήλωση συντονίστηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κυριαζή Επαμεινώνδα. 

Attachments:
Download this file (Δελτίο Τύπου  - ΠΥΡΓΟΣ_PATH.pdf)Δελτίο Τύπου - ΠΥΡΓΟΣ_PATH.pdf[Δελτίο Τύπου]226 kB

Διαβάστε περισσότερα: Ενημερωτική Εκδήλωση στον Δήμο Πύργου

Ενημερωτική Εκδήλωση στο Δήμο Ήλιδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 και ώρα 12.00 μ.μ.  η ενημερωτική εκδήλωση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας στο Δήμο Ήλιδας, στο υπερσύγχρονο  Συνεδριακό Κέντρο της Αμαλιάδας. 

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν, εκτός από τον Δήμαρχο κ Γ. Λυμπέρη, μέλη του Δ.Σ., αλλά και εκπρόσωποι πλήθους φορέων που εμπλέκονται στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, όπως: εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηλείας, του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου ξενοδόχων Κουρούτας, εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ, εκπρόσωπος ορειβατικού συλλόγου, καθώς και άτομα και στελέχη που εμπλέκονται στον Τουρισμό.

 

Attachments:
Download this file (DT_Hlida.pdf)DT_Hlida.pdf[Δελτίο Τύπου]193 kB

Διαβάστε περισσότερα: Ενημερωτική Εκδήλωση στο Δήμο Ήλιδας

Βρίσκεστε εδώ: Home Προγράμματα P.A.T.H.