Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή βιογραφικών και δικαιολογητικών προς σύναψη μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης

 

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας για την υλοποίηση του εγκεκριμένου έργου ‘’Innovation Culture and Creativity for a new Economy – I.C.E”, με κωδικό έργου (MIS Code) 902060, που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας (European Territorial Cooperation Operational Programme “Greece- Italy”),  προτίθεται να αναθέσει με σύμβαση έργου, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα, το ως κάτωθι αντικείμενο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου και όχι πέραν της λήξης του, ήτοι 31/12 /2015:

 

  1.  Financial Manager του έργου με κύριες αρμοδιότητες:

 

  • Την οικονομική και λογιστική παρακολούθηση του έργου και των δράσεων του Εταίρου 4 – ΠΕΔ ΔΕ, , καθώς και την συνεργασία με τους αρμόδιους υπαλλήλους και συνεργάτες των οικονομικών υπηρεσιών της Π.Ε.Δ. Δ.Ε., με στόχο την ορθή ενσωμάτωση του Προγράμματος, στην οικονομική λειτουργία της Π.Ε.Δ. Δ.Ε.
  • Την διοικητική υποστήριξη στην υλοποίηση των συναντήσεων του προγράμματος μεταξύ του εταιρικού σχήματος
  • Την σύνταξη, επεξεργασία και υποβολή των επίσημων τριμηνιαίων οικονομικών αναφορών προόδου του έργου.
  • Την συγκέντρωση, καταχώρηση και  υποβολή των δαπανών και των παραστατικών προς πιστοποίηση μέσα στα χρονικά πλαίσια που ορίζονται από το πρόγραμμα.
  • Την επικοινωνία με την αρμόδια Αρχή Πληρωμής και Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή για τη διευθέτηση θεμάτων που άπτονται της οικονομικής υλοποίησης του έργου
  • Την παροχή συμβουλών για την ομαλή και αποτελεσματική υλοποίηση του έργου βάσει οικονομικών δεδομένων

 

Προτάσεις υποβάλλονται από υποψηφίους που πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις :

Επαγγελματική δραστηριότητα - εμπειρία:

  1. Τουλάχιστον πενταετής εμπειρία στην υλοποίηση Ευρωπαϊκών Συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων
  2. Τουλάχιστον τριετής εμπειρία στην υλοποίηση προγραμμάτων Εδαφικής Συνεργασίας

 

Άλλες προϋποθέσεις-κριτήρια:

1. Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας,

2. Πολύ καλή γνώση της Ιταλικής γλώσσας

3. Άριστη γνώση υπολογιστών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μαζί με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα  ηλεκτρονικά  στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

 

 

 

Απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα για την υποβολή:

1. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, συνοδευόμενο από επαγγελματικό προφίλ στις περιπτώσεις των νομικών προσώπων

2. Πτυχίο Αγγλικών ( Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας) – (στις περιπτώσεις νομικών προσώπων είναι επαρκής η άριστη γνώση της Αγγλικής από ένα τουλάχιστον μέλος / μέτοχο του νομικού προσώπου)

3.Πτυχίο Ιταλικών ( Πολύ καλή γνώση της Ιταλικής γλώσσας) (στις περιπτώσεις νομικών προσώπων είναι επαρκής η πολύ καλή γνώση της Ιταλικής γλώσσας από ένα τουλάχιστον μέλος / μέτοχο του νομικού προσώπου)

4. Βεβαιώσεις για την απόδειξη εμπειρίας.

Η επιλογή θα γίνει ύστερα από εκτίμηση των

απαραίτητων, επιθυμητών και πρόσθετων προσόντων. Ο δικαιούχος

φορέας διατηρεί το δικαίωμα να καλέσει τους υποψηφίους ή όσους

έκρινε κατάλληλους σε συνέντευξη.

Για πληροφορίες, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 2610270097 

Βρίσκεστε εδώ: Home Προγράμματα I.C.E. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή βιογραφικών και δικαιολογητικών προς σύναψη μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης